Málna 4,4%

  • Olvasási idő: 1 perc
You are currently viewing Málna 4,4%

Raspberry Milkshake Pale Ale

A málnával és a meggyel a legkönnyebb egy sörnél együtt dolgozni, mert az ízük kis intenzitásban is átüt és kiegészíti a sör ízeit. Alacsony cukortartalma miatt a gyümölcs általunk érzékelt ízében kevesebben játszik közre a cukorrága, így leerjedve is meg tud maradni a “málna” karakter.

Egy érdekes új kísérlet, már egy ideje szerettünk volna új milkshaket kihozni, és itt már sok olyan dolgot alkalmaztunk, amire a Mango Bayen keresztül jöttünk rá. Alapból kókusszal terveztük, de félig a Horizont kókuszos söre, félig amiatt, hogy nagyon tetszett magában is, ez kimaradt.

A sör neve most rendhagyó, mert nem hipszterül, hanem magyarul van. Ez most a szó különleges, személyes jelentése miatt van, hiszen a sörfőzdével egyszerre született meg a kislányom, Málna is. A cimkén lévő grafika is most rendhagyó módon a feleségemhez, Málna anyukájához köthető. Nálunk most egy ideig minden nap a “take your kid to work” nap lesz, 3000 szempárnyi Málna társaságában.

Reméljük tetszeni fog. Ebből most dupla adagot készítettünk, mert azt feltételeztük, hogy többen meg szeretnétek kostolni, mivel egy populáris stílus.

Bemutató természetesen a Laborokban, hiszen alpha batch.

<3