Mad Kert

A 2023-AS SZEZONRA A MAD KERT A MEGSZOKOTT FORMÁBAN BEZÁR. EGYEDI ESEMÉNYEKKEL, RENDEZVÉNYEKKEL TOVÁBBRA IS LEHET MINKET KERESNI, ILLETVE MI IS JELENTKEZÜNK...

2020-ban sikerült egy olyan helyet létrehoznunk, ahová szerettünk kijárni. 2021 minden elképzelésünket felülmúlta és sokat dolgoztunk azon, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol mindannyian otthon érezzük magunkat. 2023-ban már egy régi jó ismerősként tér vissza mindenki MAD KERT-je, de gyere el és nézd meg a saját szemeddel a Maglódi út 47. alatt!

16 sörcsap, tele hűtők, újdonságok-ritkaságok, minden héten más food truck, koncertek, bár játékok, sörkoktél, soft serve, gyereksarok és persze a mindig mosolygós staff vár a főzde mögötti sörkertben…

Érdemes még követni a MAD KERT Facebook oldalát, ahol mindig megtalálod milyen eseményekkel készülünk. Vagy készülj előre az estére és kövesd a MAD KERT Untappd oldalát, ahol az aktuális csaplistát éred el.

MAD KERT, MINT RENDEZVÉNY HELYSZÍN

Tökéletes helyszín, akár csapatépítők, céges rendezvények, zártkörű események, legénybúcsúk, privát sörkóstolók megrendezésére is. 

KÉRJ AJÁNLATOT: 

E-mail cím: magyari.imree@gmail.com