Még meg sem jelent a sorozat új évadának első része, de a kezdésre betervezett mennyiségeinket már elkapkodtátok. Teljesen. Persze már készülnek a további új főzetek, nem kell sokáig várni szerencsére, mindenesetre létrehoztuk ezt az oldalt, hogy biztosan ne maradjon le senki a új dobozokról. Jelentkezz előre, biztosítsd be most az egyedi House of the Dragons kiadású söreidet most!

ÉS TE VÁLASZTOTTÁL MÁR?

"*" a kötelező mezőket jelöli

.gfield_label{ width: 100% !important; text-align: center !important; display: block !important; } .the--council { text-align: center; margin-bottom: 20px; } .the--green--council-title, .the--black--council-title { background-color: rgba(255, 255, 255, 0.8); padding: 10px; border-radius: 0; text-align: center; } .the--green--council-image img, .the--black--council-image img { max-width: 100px; max-height: 100px; display: block; margin: 0 auto; }

House of the Dragon – The Black Council

Kérjük adj meg érvényes dátum formát (999).

House of the Dragon – The Green Council

Kérjük adj meg érvényes dátum formát (999).
Adatkezelés*

 

 

A Warner Bros. leánycége megegyezett a magyar Mad Scientist sörfőzdével, jönnek a Trónok harca világa ihlette sörök.

Mi történt?
A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyarországi prémium sörfőzde, a Mad Scientist hosszú távú licencszerződést kötött, hogy a Warner Bros. Discovery hamarosan érkező sorozatainak és filmjeinek bemutatóját támogassák – tudta meg a Forbes.hu az érintettektől. A kampány része a Max márka bevezetésének is (az HBO Max streaming-platform neve rövidül így).