Minimális rendelési érték NINCS,

20.000 forint felett ingyenes szállítás,

Webshop személyes csomag átvétel:

A sörfőzdében, hétfőtől-péntekig, 10-16h, 14 napig tároljuk (de rugalmasak vagyunk).

A MADHOUSE-ban (1061 Anker köz 1.) hétfőtől-vasárnapig 14-19h, a 16h-ig leadott rendelések következő munkanap 14h-től, pénteken leadott rendelések hétfőtől átvehetőek. 7 napig tároljuk.

Szűrő
 • Core

  Core (9)

  A Core söreink azok, amikre egész évben számíthattok. Ezek mind hosszú ideig tökéletesített, kiegyensúlyozott sörök.
 • Specials

  Specials (3)

  A Specials kategóriába tartozó söreink azok, ahol a legkevésbé érdekelnek minket azok a túlértékelt koncepciók, mint a költséghatékonyság vagy a józan ész. Szezonális vagy egyszeri sörök.
 • Collab

  Collab (3)

  Ezek a sörök kollaborációban készültek más sörfőzdékkel, vagy sörfőzőkkel.
 • Barrel Project

  Barrel Project (3)

  Barrel project palack előjegyzés
 • Mead Scientist

  Mead Scientist (5)

  Nagy dolog történt, ugyanis nem olyan régen megkaptuk az engedélyt mézsör készítésére, ami után a Mad Scientist és a MadX is elkezdett meadeket főzni. A MadX-es igazi viking meadek még váratnak magukra, de egy technológiailag igényesebb verzió már elkészült a BPBW kóstolónapjára. Ez az első tétel egy session mead lesz, amit ugye a "sima" főzde csinált.
 • Fresh-only

  Fresh-only (7)

  Ezek a sörök szőkén és teljesen ködösen kell, hogy kinézzenek. Ami barnul, az már nem AZ A SÖR. Az oxidációnál a komlóolaj rögtön az elején lebomlik. Hát ez innentől kezdve nem fér bele. Ez van. Az ilyen jellegű sörök palackos gyártását teljesen leállítjuk, és hordóban lesznek elérhetőek. Alkalomszerűen és három hónapos lejárati idővel. Ezzel, és némi szelekcióval igyekszünk elérni majd…