XXI. Mad Scientist Chess'n'Beer Amatőr Sakkverseny 06/18 Madkert (Budapest Maglódi út 47. 1106)

A helyek száma korlátozott, ezért várjuk az előnevezéseket!

 

HA MOST JELENTKEZNÉL ELŐSZÖR A VERSENYKIÍRÁS
A versenyre várunk minden amatőr jelentkezőt (maximum 1200 ÉLŐ pont, amennyiben van rangsorod).
A verseny formája 7 forduló, svájci rendszerben, sakkórával, 2×15 perc bónuszidő nélkül. Holtverseny esetén elsősorban a Buchholz értékelés, másodsorban a progresszív érték, harmadsorban pedig a Berger-Sonneborn számítás dönt.
A versenyre történő nevezéssel, vagyis a nevezési díj befizetésével a versenyző minden felelősségének tudatában kijelenti, hogy FIDE ÉLŐ értékszáma (https://ratings.fide.com/) soha nem volt 1200 felett semelyik időkontroll kategóriában (standard, rapid, blitz). A versenyzők ÉLŐ pontszámát a versenybírók ellenőrizhetik, azok esetleges, a szabályokkal szembemenő ellentmondások esetén a versenyzőt a befizetett nevezése ellenére is kizárhatják. Fenti szabály NEM vonatkozik a chess.com és lichess.org értékszámaira, azokat nem vesszük figyelembe.
 
Regisztráció: 9:30 – 10:30 (kérünk semmi esetre se késs el)
Kezdés: 11:00
 
DÍJAZÁS
Az első három helyezett Mad Scientist ajándékcsomagot kap.
 

NEVEZÉSI DÍJ 5000 Ft jelentkezz ITT!

 – a nevezési díj vagy kuponok formájában lefogyasztható, a bárban helyszíni fogyasztásra alkoholos és alkoholmentes italokra, vagy beváltható Chess’n’Beer pólóra
– a póló készpénzért külön is megvásárolható 5000 forintos áron
– a nevezési díj ételekre NEM lefogyasztható, illetve a következő alkalommal már nem felhasználható

NEVEZÉS
Amennyiben a keret nem telik be előzetesen, van lehetőség helyszíni nevezésre is 6000 Ft nevezési díj ellenében. Ez az összeg szintén lefogyasztható.
 
FONTOS MÉG
A versenyen csak 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak. A versenykiírás tájékoztató jellegű. A rendezőség a változtatás jogát minden kérdésben fenntartja magának. Nézőket várunk. A MAD KERT kutyabarát helyszín.