MORPHEUS – Pink IPA 6,7% ✊

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing MORPHEUS – Pink IPA 6,7% ✊
 Pink IPA w/ Strawberry, Pink Guava & Pistachios 6,7%
 
Igazából kiírtam magamból az életemet a Facebookon, és aztán kitörlődött azért, mert az angol nyelvűben tagelve volt a labor, a magyarban meg nem. Szóval jöjjön egy meggyötört ember újabb kísérlete arra, hogy szociálisan kommunikáljon. Most akkor viszont személyes bejegyzésként és a weblapról linkelve. Na…
MORPHEUS | Régóta megvolt ez a kombináció, és nagyon szerettem volna megvalósítani, de mindig úgy voltunk vele, hogy valószínűleg túl drága és túl elmebeteg lesz ahhoz, hogy érvényesülni tudjon a piacon. Őszintén szólva ez a kétely továbbra is megvan, viszont mint faktor, már nem igazán érdekel minket a “piac”.
A guava nagyon domináns, és nagyon sok epret kellett mellé tenni, hogy tudja kompenzálni az ízeit. A pisztáciánál kaptam még a többiektől is egy adag bizonytalanságot, de úgy éreztem, hogy ez az elhanyagolható, inkább “küszöb alatti” mennyiség kell ahhoz, hogy lezárja az egész kombinációt. Ezt továbbra is tartom. Nem lesz sok, inkább az illatában meg az utóízben jelenik meg. Na, majd kiderül. Eddig volt már olyan, hogy igazam volt, és szerencsére továbbra is megkapom a bizalmat az ilyen kérdéses szituációkban. 
A végeredmény az, amit szerettünk volna. Legalábbis pár napja, amikor kóstoltuk, akkor egy olyan gyümölcsös cucc volt a Morpheus, ami a téli időszakban is megállja a helyét, mert nem limonádé, hanem erősebb és dominánsabb és sűrűbb.