III. Kraft Sörfesztivál

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing III. Kraft Sörfesztivál

Igazából sokat agyaltunk azon, hogy milyen sörökkel érdemes kipakolni a Krafton, de nagyon nehéz volt 10 sörre leredukálni a sort.

Próbáltuk úgy, hogy legyen új, régi, populáris és méltatlanul elfeledett eleme is a menünek. A számunkra tiszteletbeli Kraft tagnak számító, a timberszexualitás határait nap mint nap feszegető Grabovszky Beertendingkollaborációk kötelező tételei természetesen csapon.

A visszajelzések alapján majd ha érdemes, akkor megpróbáljuk korrigálni, egyelőre a legnagyobb jóindulat vezérelt minket, amikor ezeket kiválasztottuk.

Sajnos a mostani alkalommal kimaradnak, de említsük azért meg őket, legalább itt ebben a postban:

Smooth Hoperator
Duke of Budapest
Puppet Master
Hobbit Saison
NZQ-1100
CP-550
Biére de Miel
Limerick – Birthday Edition
Ms. Worldwild
Sugar Daddy
Transfusion
Burton Ale #1
Saison 15

Na Te, aki még mindig olvas, Te, aki a statisztikáim szerint jelenleg az elérés egy ezreléke vagy… Te biztos értékeled ezt. A Kraft fesztiválon annyira családi lesz a légkör, hogy soha nem dolgozik külsős a pultban. A hétvége mesternégyese:

-a Kraft fesztivál alapköve, a faterom, aki bár nem csapos, de minden évben szabadságot vesz ki, hogy itt csapoljon nektek, amig meg nem fájdul a háta 

-Kriszti, aki minden reggel azért tüsténkedik, hogy a sörök jogszerűen és időben érkezzenek meg mindenhova, és amennyiben ez véletlenül nem valósul meg, képes este kilenckor még beugrani a főzdébe és kivinni egy hordóval.

-Misi, aki a Bolcső bárban annyira belebolondult a sörbe, hogy képes volt szénnédolgozni magát, hogy megtanulja ugyanazt és ugyanúgy, mint mérnöki végzettséggel rendelkező kollégái. Most viszont ő van hazai pályán  Egyben a biztosíték, hogy egyben marad négy napig a bodega.

-Ádám, aki borászatból nyergelt át sörészetbe, sötétben kel, hogy mire én beérek, már azt tudja mondani, hogy ‘tokyo hordók a raktárban kiszerelve’

A főzdelátogatásokat pedig a lassan védjeggyé váló Máté fogja vezetni, aki a valódi mad scientist. Ha nem értesz valamit elmondja két másik nyelven, bár valószínűleg akkor sem fogod érteni.

Szóval kezdődjön a mi kis házibulink. A fesztivál, ami számunkra több, mint egy fesztivál.