Itt a Labor ⚗️

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing Itt a Labor ⚗️

 

Itt a Labor a saját  bárunk a Szimpla Kertben

Általában szokott menni a duma, de most nem annyira találom a szavakat. Mindig egy picit ott volt, félretéve a polcon az ötlet, hogy majd egyszer… Mondtuk is, hogy majd valamikor biztos lesz, de még nem tudjuk, mert azt szeretnénk ha nagyon penge lenne. Ha vendéglátós szinten olyan odaadással és őrülettel készülne el, mint ahogy a söreinket is szeretjük főzni.

Így juttunk el Szepével, a Zappa Caffe és a mára ikonikussá vált Krak’n Town megálmodójával a közös munka ötletéig. Aztán egyszer pont egy olyan közegben említettük meg az ötletet, ahol a Szimpla egyik tulajdonosa is ott volt, aki erre azt mondta, hogy ‘miért nem csináljuk meg itt?’ amire mi kérdeztük, hogy ‘itt? ezt meg hogy érted?’

Hát itt bent. Belül a Szimplában, az első emeleten, Budapest talán legismertebb romkocsmájában, ami emberek tízezreinek mutatja meg, hogy milyen is az itthoni pubkultúra. Hogy mi is az a szinte lefordíthatatlan ‘ruin pub’, amiről Budapest olyan híres.

Az, hogy ezeknek az embereknek megmutathatjuk, amit főztünk, fenomenális érzés. Persze eddig is volt csapon sör, de ez így most teljesen más. Hat Mad Scientist csap lesz egy olyan részlegen, amit teljesen mi álmodtunk meg, és kvázi a miénk. Egy vendégcsapon pedig igyekszünk felvonultatni a helyi és a külföldi aktuális nagyágyúkat. Na de nem lövünk el minden puskaport, meg kell nézni és kész.

Sokat dolgoztunk, csendben, a nagy titokkal, amit alig tudtunk magunkban tartani. A nyitás jövőhéten pénteken lesz, és egybekötjük majd a Funk Soul Brother premierjével.

Nem tudunk mást mondani. Jó nem? Ugye meglátogattok minket?