Liquid Cocaine új palackban!

  • Olvasási idő: 2 perc

A mai naptól elérhetőek az új palack Liquid Cocainek. Elég könnyű megkülönböztetni: egyenes a nyaka, valamint a hátulján két évet kell mindig visszaszámolni a szavidőből.

Jó-jó, de ez miért hír?

Nos, ez azért hír, mert egyrészt az új palackozó és az új palack valószínűleg sokkal jobban megtartja a sörnek azt az ízét, amit csapon kapunk tőle, tehát faszábban eláll.

Másrészt, továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem vagyunk csúcskirályok, és nem vagyunk jobbak más emberek ízlésésnek megtippelésében, mint ezek az emberek saját maguk. Jó, mondjuk tételezzük fel, hogy egész jól be tudjuk lőni, hogy egy sör jó vagy szar, vagy hogy jobb vagy szarabb, mint eddig. A liquid cocaine esetében például meg voltunk róla győződve, hogy jó irányban haladunk a vízprofillal, szépen simul el a sör és szárad le, ahogy kell. Egyszerre egy lépés a tökéletesítés felé.

Aztán észrevettük, hogy kezd kialakulni egy – a ‘söralvilág’ gremiális szereplőit felvonultató – klikk, ahol igenis követelik vissza az eredeti verziót. A karcolósat.

Szóval tudjátok, hogy halljuk a hangotokat, és odafigyelünk rátok, és tettünk egy lépést abba az irányba, amerre a vélemények alapján gondoljuk, hogy szeretnétek hogy tegyünk egy lépést.

Növeltünk egy picit a cefrézési hőmérsékleten, tehát az eredetihez hasonlóan kevésbé lesz száraz a mostani főzet. Talán tényleg igazatok volt. Meglátjuk  Ha megláttok valahol, majd mondjátok, hogy legyen-e még karcolósabb