II. Kraft Sörfesztivál

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing II. Kraft Sörfesztivál

Milyen lesz a II. Kraft Sörfesztivál holnap?

Az első év sikere ellenére sem nagyon tudjuk, hogy mire számítsunk. Próbáltunk hasonló szellemben szervezkedni idén, de minden olyat, ami a végső konklúzióban úgy jött le, hogy változtatásra szorul, megpróbáltunk másképp csinálni.

Például hónapokkal ezelőtt kezdtük a szervezést, aminek az lett a vége, hogy ugyanúgy két hét alatt kellett mindent megcsinálni, de erre a két hétre agyban felkészültünk ezalatt a pár hónap alatt. Egy picivel több sörcsap lesz, meg sörpad, meg wc, meg biztiőr, úgyhogy egy extra részt is hozzácsapunk a fesztiválhoz.

Valószínűleg ugyanolyan lesz, mint tavaly, csak másfélszer akkora. Nem lesz profibb, vagy sterilebb vagy szakszerűbb tényleg. Ugyanolyan lesz, mint az első fesztivál, amit pár srác összedobott, hogy ihassanak együtt egymás söréből.

Mi az, amit biztosan nem lesz érdemes kihagyni?

Hármat fogok mondani, mert ezekben biztos vagyok. Az első az Edge Brewing sörei. Ezek világklasszis sörök, először az országban. Ha bármi hasonlóság fedezhető fel ezek, és a mieink között, akkor az azt jelenti, hogy jó úton járunk.

A második a Balkezes új söre. Nehéz volt a feladat, hogy valami olyat főzzenek, ami képes kilépni a Greyjoy árnyékából. Sokat is foglalkoztak vele, nem kapkodták el. És sikerült.

A harmadik: eltölteni egy görbe estét a többi sörrajongóval itt, a főzdeparkban, ahol sörfőzők, sörfogyasztók és kocsmárosok együtt buliznak három napig.

ott a helyetek. velünk.