2016 év főzdéje a Mad Scientist! 

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing 2016 év főzdéje a Mad Scientist! 

2016 év főzdéje a Mad Scientist!

2016 év söre a Jam72!

Wow. Talán azért nem is nagyon volt ilyen ‘díjátvevőbeszéd’, mert a huhogáson kívül nagyon nem jutott eszünkbe semmi. Két héttel ezelőtt ünnepeltük az első szülinapunkat, és most ezt az elismerést – mint késleltetett szülinapi ajándékot – kaptuk tőletek és a szakmától.

Tőletek, mert a Főzdefeszt év söre szavazáson ti választottátok ki a Jam72-t. Erre tök őszintén nem számítottunk. A szakmától, mert egy hat fős, piacot átölelő különböző területekről választott zsűri választotta ki az év három sörfőzdéjét.

Elég ránk nézni. Az átvétel után egy jó két óra volt, amig örömmámorban úsztunk, és utána következett a hármas ölelés. A hajnalig tartó munkanapok, a feláldozott hétvégék, a sok-sok stressz, hogy vajon sikerülni fog-e, vajon el tud-e vezetni három srác egy több tízezer literes sörfőzdét előzetes tapasztalat nélkül, vagy életünk baklövése lesz… mind megérte ezért az egy pillanatért.

Ezt a két díjat az előző évben a MONYO Brewing Co. és Csupor Tántorgó ParIPA-ja kapta. Tőlük vesszük át 2017-re a sárga trikót, és próbálunk majd ehhez méltóan hasonló mentalitással és odaadással dolgozni idén is.

Persze nem gondoljuk azt, hogy ez az egész csak mi vagyunk, sőt. A családjaink bizalma, a feleségeink türelme, a kollégáink (Dani, Balázs 1., Balázs 2, Jenő, Máté) elképesztő odaadása, és szakértelme, a MONYO Brewing önzetlen segítsége, és úgy amblokk az egész sörszcéna összetartása nélkül az első három hónapot sem éltük volna túl. Köszönjük mindannyiótoknak.

Gratulálunk a Közönségdíjas zip’s brewhousenak, valamint a második és harmadik helyezett Hübrisnek és Hedonnak!

Szeretünk titeket 

(Photo: Flyerz)