KERT-logo

MAD KERT HÁZIREND

  1. A házirend minden a MAD KERT területén tartózkodó vendégre érvényes.
  2. 18 éven aluliakat alkoholos itallal nem szolgálunk ki. 18 éven aluliak kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a bisztró területén 22:00 után.
  3. Feltűnően befolyásolt – nagyon ittas vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló – személyeket nem szolgálunk ki.
  4. A belépéssel a résztvevő tudomásul veszi, hogy az eseményről hang, videó és képfelvétel készülhet. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a szervezőkkel szemben.
  5. A MAD KERT területén minden résztvevő saját felelősségére tartózkodhat, az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
  6. A MAD KERT területéről eltávolítható az, aki mások életét, testi épségét, vagyoni jogait, vagyontárgyaik épségét, a környezetet veszélyeztető, illetve garázda, vagy rendőri intézkedésre alapul szolgáló magatartást tanúsít, más társadalmi csoportok tagjai ellen uszít, vagy agresszív.
  7. A MAD KERT üzemi területére a vendégeknek belépni tilos és veszélyes.
  8. Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken lehetséges.
  9. Kérjük, hogy hulladékodat, cigarettacsikkedet, ételmaradékaidat az erre a célra kijelölt szemetesekbe helyezd el minden esetben.
  10. A MAD KERT területén az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi, vendéglátóipari vagy reklámtevékenységet folytatni.

 

Jó szórakozást kíván a MAD KERT csapata!