Elfogyott!

Sakkverseny jelentkezés

3 000 Ft

XII. Mad Scientist Chess’n’Beer Amatőr Sakkverseny 08/28 Mad Kert (1106 Maglódi út 47.)

Sakkozni továbbra is menő, szeretjük azt gondolni, hogy a gondolkodás és a stratégia és az asztali játék jó dolog.
Persze nem kell halálosan komolyan venni, igazából csak szívesen meginnánk veled pár sört vasárnap a sakkasztal felett. Mi megszponzoráljuk ezt, hogy ha van kedved és időd, akkor nyugodt körülmények és jó sörök között játszhass más lelkes amatőrökkel (vagyis nem jelenlegi és leendő profikat várunk főleg, de nem akarjuk megmondani persze, ki jöhet és ki nem), minél többen vagyunk, annál jobb.

A helyek száma korlátozott, ezért várjuk az előnevezéseket!

♟VERSENYKIÍRÁS
A versenyre várunk minden amatőr jelentkezőt (maximum 1200 ÉLŐ pont, amennyiben van rangsorod).
A verseny formája 7 forduló, svájci rendszerben, sakkórával, 2×15 perc bónuszidő nélkül. Holtverseny esetén elsősorban a Buchholz értékelés, másodsorban a progresszív érték, harmadsorban pedig a Berger-Sonneborn számítás dönt.

A versenyre történő nevezéssel, vagyis a nevezési díj befizetésével a versenyző minden felelősségének tudatában kijelenti, hogy FIDE ÉLŐ értékszáma (https://ratings.fide.com/) soha nem volt 1200 felett semelyik időkontroll kategóriában (standard, rapid, blitz). A versenyzők ÉLŐ pontszámát a versenybírók ellenőrizhetik, azok esetleges, a szabályokkal szembemenő ellentmondások esetén a versenyzőt a befizetett nevezése ellenére is kizárhatják. Fenti szabály NEM vonatkozik a chess.com és lichess.org értékszámaira, azokat nem vesszük figyelembe.

♟DÍJAZÁS

Az ELSŐ HÁROM helyezett Mad Scientist ajándékcsomagot kap.

♟NEVEZÉSI DÍJ

3000 Ft, ami a helyszínen lefogyasztható. (Meg nem jelenés esetén nem visszatérítendő)

♟NEVEZÉS
Amennyiben a keret nem telik be, lesz lehetőség helyszíni nevezésre is 4000 Ft nevezési díj ellenében. Ez az összeg szintén lefogyasztható.
♟ FONTOS MÉG
A versenyen csak 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak. A versenykiírás tájékoztató jellegű. A rendezőség a változtatás jogát minden kérdésben fenntartja magának. Nézőket várunk. A Mad Kert kutyabarát helyszín.

Elfogyott

Kategóriák: ,