Ki ne szeretné a kutyákat? Mi például nagyon.

Licitálj Balázs asztaltársaságára!

A csapatban többen is gazdik és ha lehet, mentett kutyákat fogadnak be a családjukba. Így tett vezető sörfőzőnk Balázs is, aki a nagyon rossz állapotból visszahozott, Mütyür névre hallgató makacs – de azért jófej – tacskó gazdája. Már korábban is írtuk, hogy fontosnak tartjuk kiállni bizonyos értékek mellett, így amikor Balázs előállt az ötletével, hogy segítsünk a Mütyürt megmentő Battonyai Állatmentők Alapítványán, azonnal tudtuk, hogy nekünk itt teendőnk van.

A 2016 óta létező Battonyai Állatmentők Alapítványa állami támogatás nélkül, adományokból végzi a rossz körülményekből kimentett kutyák mentését, gyógyítását és új gazdira való felkészítését. Rajtuk tudsz most segíteni. Sörözéssel!

A Balázs a saját készletéből felajánlott 8db Barrel Projectet, amit egy exkluzív közös kóstoláson tudsz végig kóstolni magával Balázzsal, azaz a sörök készítőjével a Madhouseban. Nem egyedül természetesen.

Az estére, ha úgy tetszik Balázs társaságára tudsz licitálni az oldalunkon, az asztalnál pedig végül a kilenc legmagasabb licit gazdája lesz. A licitből befolyó teljes összeg a Battonyai Állatmentők Alapítványához kerül, hogy tovább folytathassák áldozatos munkájukat.