Webshop

INGYENES SZÁLLÍTÁS 25 000 Ft FELETT
INGYENES SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A FŐZDÉBEN ÉS A BELVÁROSBAN IS
NINCS MINIMUM RENDELÉS, AKÁR 1 DOBOZ SÖR IS RENDELHETŐ

Söreink

 • Specials

  Specials (11)

  A Specials kategóriába tartozó söreink azok, ahol a legkevésbé érdekelnek minket azok a túlértékelt koncepciók, mint a költséghatékonyság vagy a józan ész. Szezonális vagy egyszeri sörök.
 • Smoothie Style

  Smoothie Style (2)

  Smoothie style became popular after new england IPAs loosened the rules for beermaking. After we accepted that a beer could be hazy and sometimes should be for extra flavor, we were just one step from letting fruit pulp stay inside the final product and letting the whole "beer should have a head" thing. Careful, they are very addictive.
 • Nitro Series

  Nitro Series (1)

  Sok-sok kísérletezés után végül sikerült eljutnunk oda, hogy a viszbe betegyük az nitrót. Vagyis a sörbe. Kérem kapcsolja ki!
 • Mead Scientist

  Mead Scientist (9)

  Méz, gyümölcsök, fűszerek, új ízek és persze még több méz! Egy ideje elindultunk egy itthon még járatlan úton és a megszokott alapanyagok mellett a legjobb minőségű - elsősorban hazai - mézekkel dolgozva hoztunk létre új italokat. Mind a hagyományos főzdében, mind az alternatív fermentációjú üzemben folyamatosan készülnek az új főzetek, meadek, melomelek, bragottok és ki tudja még más. Ha érdekel…
 • Fresh-only

  Fresh-only (12)

  Ezek a sörök szőkén és teljesen ködösen kell, hogy kinézzenek. Ami barnul, az már nem AZ A SÖR. Az oxidációnál a komlóolaj rögtön az elején lebomlik. Hát ez innentől kezdve nem fér bele. Ez van. Az ilyen jellegű sörök palackos gyártását teljesen leállítjuk, és hordóban lesznek elérhetőek. Alkalomszerűen és három hónapos lejárati idővel. Ezzel, és némi szelekcióval igyekszünk elérni majd…
 • Core

  Core (8)

  A Core söreink azok, amikre egész évben számíthattok. Ezek mind hosszú ideig tökéletesített, kiegyensúlyozott sörök.
 • Collab

  Collab (13)

  Ezek a sörök kollaborációban készültek más sörfőzdékkel, vagy sörfőzőkkel.
 • Barrel Project

  Barrel Project (4)

  Barrel project palack előjegyzés https://www.youtube.com/watch?v=Xrf36gsikt8
 • Alpha

  Alpha (18)

  Az alfa sorozat többnyire az extrém kísérletezések azon szintje, amikor szerintünk megéri a nagyközönség elé tárni egy ötletet. Számíthattok megosztó tételekre, de ez még ne szegje a kedveteket, hiszen olyan söreink voltak anno alfák, mint a Smooth Hoperator, a Mango Bay vagy éppen a Liquid Cocaine.