belga búzasör gránátalmával és pörkölt mate teával
Itt a III. Kraft Sörfesztivál harmadik meglepetése számotokra.
A tokyo lemonade sikerén felbuzdulva úgy éreztük, hogy érdemes a belga búzasör vonalon tovább gondolkozni és kísérletezni.
A mostani vonal egy igazi dél-amerikai inspiráció, a witbier jellegzetes frissítő savanykásságát a valódi gránátalma (totál gyümitartalom 12,5%) adja, a fűszerességét pedig házilag pörkölt mate tea.
A recept véglegesítésében és a kísérletezésében barátunk, az egyetlen, az igazi gyömbérüdítő-király Gyömbír segített, és a pörkölést is maga csinálta a saját módszere alapján.
Maga a receptötlet kivételesen e sorok írójának a nevéhez fűződik, amire e sorok írója meglehetősen büszke.
Most kivételesen palackos verzióban is egyből elérhető a São, a bemutató pedig magán a kraft sörfesztiválon lesz csütörtökön.
Gyertek gyertek!