V. Mad Scientist Chess'n'Beer Amatőr Sakkverseny

 
Sakkozni továbbra is menő, szeretjük azt gondolni, hogy a gondolkodás és a stratégia és az asztali játék jó dolog.
 
Persze nem kell halálosan komolyan venni, igazából csak szívesen meginnánk veled pár sört vasárnap a sakkasztal felett. Mi megszponzoráljuk ezt, hogy ha van kedved és időd, akkor nyugodt körülmények és jó sörök között játszhass más lelkes amatőrökkel (vagyis nem jelenlegi és leendő profikat várunk főleg, de nem akarjuk megmondani persze, ki jöhet és ki nem), minél többen vagyunk, annál jobb.
 
A helyek száma korlátozott (erre a versenyre 60 fő), ezért várjuk az előnevezéseket!

Versenykiírás

A versenyre várunk minden amatőr jelentkezőt (maximum 1200 ÉLŐ pont, amennyiben van rangsorod).
 
A verseny formája 7 forduló, svájci rendszerben, sakkórával, 2 x 15 perc bónuszidő nélkül. Holtverseny esetén elsősorban a Buchholz értékelés, másodsorban a progresszív érték, harmadsorban pedig a Berger-Sonneborn számítás dönt. 

Díjazás

Az ELSŐ helyzet sörcsomagot, a MÁSODIK helyezett ajándék merch csomagot, a HARMADIK helyezett pedig Mad Scientist pohárszettet kap.

Fejvadászat

A Tamást versenyben megverőket különdíjban részesítjük, személyesen fogja átadni nekik a kedvenc Mad-es trucker sapkáinkat!

Nevezési díj

3000 Ft, ami a helyszínen lefogyasztható.

Előnevezés

IDE KATTINTVA tudsz online jelentkezni webshopunkon keresztül.

HELYSZÍNI Nevezés

Amennyiben a keret nem telik be, lesz lehetőség helyszíni nevezésre is 4000 Ft nevezési díj ellenében. Ez az összeg szintén lefogyasztható.
A versenyen csak 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak. A versenykiírás tájékoztató jellegű. A rendezőség a változtatás jogát minden kérdésben fenntartja magának.