XVII. Mad Scientist Chess'n'Beer Amatőr Sakkverseny 01/29 Madhouse (1061 Anker köz 1-3.)

XVII. Mad Scientist Chess’n’Beer Amatőr Sakkverseny 01/29 Madhouse (1061 Anker köz 1-3.)

A helyek száma korlátozott (erre a versenyre 80 fő), ezért várjuk az előnevezéseket!

♟VERSENYKIÍRÁS
A versenyre várunk minden amatőr jelentkezőt (maximum 1200 ÉLŐ pont, amennyiben van rangsorod).
A verseny formája 7 forduló, svájci rendszerben, sakkórával, 2×15 perc bónuszidő nélkül. Holtverseny esetén elsősorban a Buchholz értékelés, másodsorban a progresszív érték, harmadsorban pedig a Berger-Sonneborn számítás dönt.

A versenyre történő nevezéssel, vagyis a nevezési díj befizetésével a versenyző minden felelősségének tudatában kijelenti, hogy FIDE ÉLŐ értékszáma (https://ratings.fide.com/) soha nem volt 1200 felett semelyik időkontroll kategóriában (standard, rapid, blitz). A versenyzők ÉLŐ pontszámát a versenybírók ellenőrizhetik, azok esetleges, a szabályokkal szembemenő ellentmondások esetén a versenyzőt a befizetett nevezése ellenére is kizárhatják. Fenti szabály NEM vonatkozik a chess.com és lichess.org értékszámaira, azokat nem vesszük figyelembe.

♟DÍJAZÁS

Az ELSŐ HÁROM helyezett Mad Scientist ajándékcsomagot kap.

♟NEVEZÉSI DÍJ

5000 Ft, ami a helyszínen lefogyasztható. Jelentkezz ITT
(Meg nem jelenés esetén nem visszatérítendő)

♟NEVEZÉS

Amennyiben a keret nem telik be, lesz lehetőség helyszíni nevezésre is 6000 Ft nevezési díj ellenében. Ez az összeg szintén lefogyasztható.

♟ FONTOS MÉG
A versenyen csak 18. életévüket betöltött személyek indulhatnak. A versenykiírás tájékoztató jellegű. A rendezőség a változtatás jogát minden kérdésben fenntartja magának. Nézőket várunk. A Madhouse kutyabarát helyszín.