MAD DRIVE/Madkert

Nyit a MadDrive! Na jó, de mi ez? 

Nos mostantól a webshopban leadott személyes átvételre kért rendeléseidet át tudod venni itt, előre összekészített formában, 12-19 óráig minden nap. (Fontos, hogy a pénteken 12:00 óra után leadott személyes átvételes rendeléseket már csak következő hétfőtől lehet átvenni.)

Ami még sokkal jobb, ha már itt vagy, tudsz elvitelre rendelni csapolt söröket is. Akár olyan hordókat is csapra teszünk, amik már más formában nem érhetők el és lehet hogy soha többet nem is lesznek. 

A fizetést-átadást szeretnénk úgy megoldani, hogy érintésmentes legyen, így a csomagoknál az előrefizetés a legjobb megoldás, a helyi rendelésnél pedig a kártyát helyeznénk előtérbe. 

Azt mondtuk már hogy a MadDrive adja a legjobb árakat a városban? Várunk tehát, azt nem ígérjük, hogy a főtémát mindig elénekeljük, de a többi ígérethez tartjuk magunkat!

Maglódi út 47, Budapest, 1106 Kőbánya, hétfőtől-vasárnapig, 12-19h

Folyamatosan frissülő csaplista ITT.

2020-ban sikerült egy olyan helyet létrehoznunk, ahová szerettünk kijárni. Idén is rajta leszünk, hogy még jobb körülményekkel várjunk benneteket. Ahogy lehet, már nyitunk is!

Taproom még nincs, de a MadFest-ek hangulatában több mint 10 változó csapról kínálunk Nektek söröket, mead-eket, egyedi MadX tételeket a Mad Kertben. Gyerekbarát (helló csúszda, helló játszóház!), kutyabarát és kártyával fizető barát.  

Éhen sem fogsz maradni, a legjobb food truckok adják a kaját, hetente rotációban, így biztosan nem fogod megunni a burgereket, pulled pork szenyákat, vagy éppen waffeleket. 

Maradjatok egészségesek, és kövessétek az eseményeinket a legfrissebb információkért. 

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyit kell várni, és kezdődik a következő Mad Kert!