Labor/Madkert

Videó lejátszása

Az álmok végül valóra válnak, ha igazán hiszünk bennük. A kezdetektől fogva hittünk a Mad Scientistben, és ez egészen odáig fajult, hogy mások is elkezdtek osztozni a hitünkben. Így jutottunk el Szepével, a legendás Zappa Caffe és más, mára ikonikus helyek megálmodójával a közös munka ötletéig.

A Szimpla kertnek köszönhetően megvalósult a saját sörözőnk Budapest legjobb romkocsmájának az első emeletén. A Laborban csak sör kapható, de törekszünk arra, hogy az rendben legyen. 

Jelenleg a járványügyi helyzet miatt zárva. 

Tudjuk, hogy mit csinálsz idén nyáron! Sőt, még tovább is!

Taproom még nincs, de a MadFest-ek hangulatában 11 változó csapról kínálunk Nektek söröket, mead-eket, egyedi MadX tételeket a Mad Kertben. Folyamatosan fejlesztünk, hogy olyan legyen a hely, ahogy mi szeretnénk. Gyerekbarát (helló csúszda, helló játszóház!), kutyabarát és kártyával fizető barát. Ja és szombatonként kertmozi, válogatott klasszikusokkal! 

Éhen sem fogsz maradni, a legjobb food truckok adják a kaját, hetente rotációban, így biztosan nem fogod megunni a burgereket, pulled pork szenyákat, vagy éppen waffeleket. 

Várunk minden pénteken és szombaton, kövesd az eseményeinket a legfrissebb információkért. 

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyit kell várni, és kezdődik a következő Mad Kert!

Bezár
×
×

Cart

Elmúltál már 18 éves?