Főzdenapló 2022.02.04. – Social Takeover

  • Olvasási idő: 2 perc
You are currently viewing Főzdenapló 2022.02.04. – Social Takeover

Kérdezném, hogy ki hogy van ebben a nagyszerű időszakban, de félek, hogy nem fér már belém több pozitivitás. Szóval maradjunk annyiban, hogy a szar dolgokat leszámítva gyakorlatilag nem történik velünk/veletek semmi, csak jó dolog.

A téli időszakban van egy szusszanásnyi ideje a csapatnak az előre tervezésre. Ilyenkor sokat kísérletezünk, főzünk több tartály Barrel Projectet és MadX-et, valamint nekiesünk az üzem felújításra váró részeinek. Persze fullon megy az üzem ilyenkor is, szóval a szusszanásnyi idő inkább olyan elvont, értelem nélküli valami.

Ebben az időszakban tartja téli elvonulását a hazai sörszcéna Bonnie és Clydeja, Vivi és Marci. Ez nagyjából az egész februárt lefedi és erre az időszakra a régi idők emlékére újra én fogom átvenni a sörfőzde kommunikációját. Ez most egy olyan dolog, ami nagyon motiváló nekem és hatalmas szórakozásnak is ígérkezik, mivel mostanában csak 1-1 kis post vagy kóstolóvideó erejéig jelenek már meg.

Szeretnék kipróbálni újra egy-két régi dolgot új köntösben, valamint van egy adag új ötletem is, amiket nem feltétlenül jó belekeverni az elég pontosan kidolgozott kommunikációs tervbe, mert azzal Marci életét tenném a mostaninál is nehezebbé. Ennek így most lesz itt az ideje és nyugodtan árasszatok el ötletekkel, hogy miket látnátok tőlünk szívesen.

Vannak olyan dolgok, amikből régen több volt és hiányzik?

Vannak olyan dolgok, amik sosem voltak, de lehetnének?

Esetleg olyan dolgok, amikből sok van és lehetne kevesebb?

Köszi, ha megosztjátok velem ezeket. Jó lenne márciusban nem úgy fogadni Marciékat, hogy “van egy rossz hírem”.