Főzdenapló 2017.07.02

  • Olvasási idő: 1 perc
You are currently viewing Főzdenapló 2017.07.02

Ok… szégyenszemre júniusban nem mutattunk be nektek új sört. Ez azért történt, mert annyira megugrottak az igényeitek, hogy képtelenek vagyunk vele tartani a lépést. A tőlünk kedvenc söreitekből lett volna hiány, ha nem csak azokat főzzük. Szóval egyrészt bocs, hogy semmi izgit nem tudtunk prezentálni. Bár, mondjuk volt palackos liquid cocaine debütálás. Ami aznap elfogyott… WTF?!

Másrészt viszont 

Édes terhek ezek… A lelkünk mélyén erre vágytunk. Az életünk álma valósul meg éppen nektek köszönhetően. És eszünk ágában sincs visszavenni a tempóból.

Most kárpótolunk titeket becsszóra. Júliusban jövünk ki azzal a sörrel, amivel közel 10 hónapja kísérletezünk. Nem annyira lesz édes annyit mondhatunk talán.

A jövő héten pedig egy kísérleti főzettel próbálunk nektek kedveskedni, ami majd egy későbbi projektet fog felvezetni. Ennek a titkos eventjeit magtaláljátok, ha nagyon keresitek 

Ezt követően ha minden jól megy jön a mi főzdénk részéről a 2017 év söre. Meg még talán egy valami, ha belefér az időnkbe. Na ez várható a nyár hátralévő részében.

Maradjatok király arcok!