Candy Man 12%

  • Olvasási idő: 1 perc
You are currently viewing Candy Man 12%

Imperial Stout pillecukorral és tonkababbal

Bemutatjuk azt a sört, amit a második születésnapunkon kóstolhattok majd meg. Most kivételesen nem először, mert szilveszterkor egy hordóval már feltettünk megmutatni titokban a Neked Csak Dezsős csapfoglalásunkkor.

A cookie monster kvázi ellenpólusa a stíluson belül; amig az egy igazi klasszikus recept, ez egy modern, “hipszter” imperial stout, mégtöbb alkohollal, pillecukorral és tonkababbal, letölthető iphone applikációval. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy kinek melyik stílus fog jobban bejönni. Ez is hosszú érlelésre ítéltetett, de jóval hamarabb jön el a ‘nagyon frankó’ állapota, ami a klasszik verziónál inkább két év. Szerintünk ez most elég frankó.

Amint látjátok kezd szépen kibontakozni a különleges, de nem egyszeri főzetek designja, ami a Funk Soul Brotherrel kezdődött. Ezeknek a söröknek valószínűleg szezonja lesz, vagy évente egyszer fognak készülni.

Fogadjátok szeretettel! A második születésnapunkon a Laborban egy teljes hordóval kicsapolunk nektek, szóval akit eltántorít ezeknek a söröknek a borsos ára, vendégünk egy pohárkára. (2018.03.15, 19:00, 200 pohár, amig a készlet tart)