FEEL THE BARN!

American Farmhouse Ale 5,1% Saccharomyces cerevisiae és Brettanomyces gombatörzsekkel erjesztett sör ami egyelőre higiéniai szempontból nem kerül palackba, csak hordókba. ***kérjük helyezze be a "vidék hangjai 1" lemezt*** Dőljön bele…

Tovább olvasomFEEL THE BARN!

Morning Wood 7,8%

OAK AGED DOUBLE WEIZENBOCK 7,8% Eléggé el van hanyagolva a német hagyomány a modern sörfőzésben, pedig van azért pár nagyon izgalmas stílus, amit nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Ha…

Tovább olvasomMorning Wood 7,8%

Főzdenapló 2018.01.20

2017-es évzáró gondolatok Mennyire hülyén hangozna az, ha azt írnám, hogy nem akarok évértékelőt írni? Nincs nagyon hova értékelni, nincs vége semminek, nem zárult le semmi, nincs szezonvégi számvetés. A…

Tovább olvasomFőzdenapló 2018.01.20

Blurry Face 6,3%

Érdekes módon más-más agyi terület felelős a helyszínek, a formák és az arcok felismeréséért. A rendszer kizökkentése ezáltal viszonylag egyszerű, kicsit érthetetlen, de nagyon vicces. :) IPA with Amarillo, Citra, Mosaic…

Tovább olvasomBlurry Face 6,3%

Főzdenapló 2017.12.19

Közösségi véleményformálás 101 Ha az ember valamennyivel jobban benne van a sörszcénában, mint egy átlagos fogyasztó, akkor szimplán a nagy számú interakció elég ahhoz, hogy könnyebben ki lehessen szúrni a…

Tovább olvasomFőzdenapló 2017.12.19

BRLO x Mad Scientist

BRLO x Mad Scientist Az idei harmadik nemzetközi kollaborációs sörünk, és az első vendégszereplésünk egészen Berlinig vezetett minket, ahol a méltán becsben tartott BRLO-s srácok idegszálait huzigáltuk egy kicsit a -…

Tovább olvasomBRLO x Mad Scientist

Főzdenapló 2017.12.13

Az utóbbi időben viszonylag sokat jártam 'terepre' és beszélgettem az emberekkel. Sokszor kicsit olyan érzésem volt, hogy jó lenne, ha pár gondolatot meg tudnék osztani mindenkivel egyszerre, ami tök hasznos…

Tovább olvasomFőzdenapló 2017.12.13