Milk Stout kávéval, csokival és vaníliával
Lassan zavarbaejtően régen mutattunk be új sört, úgyhogy végre meg tudjuk törtni ezt a jeget.
Jajj jajj nem lehet követni jajj mennyi sör jajajajjj… Igen, tudjuk, nehéz ebben a cudar világban sörfogyasztónak lenni. Bocsi.
A tavaly kiadott portereink két fontos konklúzióval gazdagítottak minket. 1: a fekete sör szinte senkit nem érdekel 2: minket meg az nem érdekel, hogy senkit nem érdekel, mert akkor is főzünk. Mára már egész tapasztaltnak mondhatjuk magunkat az olyan stílusok főzésében, ami senkit nem érdekel.
A hipster santánál nagyon egyszerű volt a koncepció, megnéztük, hogy mi az, amit szeretnénk egy könnyen fogasztható stoutban, és addig kísérleteztünk, amig ezeket a kritériumokat ki nem sikerült pipálni.
(x) legyen milkstout
(x) legyen fasza
Nagyon nem érdemes róla beszélni, meg kell kóstolni. Szerintünk nagyszerűen sikerült, bár a Kapca Kávézó-Bisztrótól múltkor megkaptam, hogy szerintem minden sörünk nagyszerűen sikerült.
Jövőhéten fogjuk bemutatni, de aki szemfüles, elcsíphet egy hordóval belőle mert véletlenül már beígértem egy titkos holnapi eseményre.