
Szilágyi Tamás
ügyvezető, tulajdonos
ügyvezető, tulajdonos
ügyvezető, tulajdonos
ügyvezető, tulajdonos
sörfőző, MadX Cápa
üzemvezető
fermentációs manager
üzletfejlesztés
webshop guru
kiszerelés
sörfőző
irodavezető
kiszerelés
labor
Mad Kert üzletvezető
raktár
pénzügy
termelés
webshop
De hé! Nem panaszkodni akarok ám, és nem is akarom, hogy panaszkodásnak tűnjön. Szeretném viszont megmutatni, hogy hogyan telik jelenleg egy magyarországi vállalkozás átlagos napja, és hogy milyen problémákat kell megoldani napról-napra.
Vajon ez az a pont, amikor hátradőlhetünk?
Nos, szerintem ez az a pillanat, amikor egyszer és mindenkorra láthatjuk, hogy idejétmúlt a rendszer, ami körülvesz minket, mégpedig minden szinten. Ezeknek az “öreg”, morálisan üres embereknek a rendszere, amelyben problémákat elemeznek ki és megoldásokat vetnek fel, idejétmúlt. Soha nem volt jó, ha úgy tetszik. Minden, ami körülvesz minket a járványkezeléstől, a tanárok sztrájkján át a kialakuló háborúig ezt üvöli magából. Hogy az egész rendszer úgy, ahogy van hibás.
Szeretnék kipróbálni újra egy-két régi dolgot új köntösben, valamint van egy adag új ötletem is, amiket nem feltétlenül jó belekeverni az elég pontosan kidolgozott kommunikációs tervbe, mert azzal Marci életét tenném a mostaninál is nehezebbé. Ennek így most lesz itt az ideje és nyugodtan árasszatok el ötletekkel, hogy miket látnátok tőlünk szívesen.
Ide beszúrnám már így utólag azt, hogy mivel minden alapanyag terén legalább 20%-os a drágulás (van, ahol 2000%), és az infláció miatt a béreket is korrigálnia kell mindenkinek idővel, egy általános drágulásra lehet számítani. Sajnos ez van.
Anno írtam a társadalom kollektív gyászfolyamatáról és arról, hogyan lépked a populáció előre ezeken a stádiumokon. Nos, a tőlem telhető legnagyobb jóindulattal és nyitottsággal vagyok azon a véleményen, hogy lassan időszerű a sereghajtóknak is kilépni a sokk/tagadás stádiumból. Mondjuk ki együtt, hátha úgy könnyebb: már soha nem lesz olyan, mint régen.
A MAD SCIENTIST külön bejáratú alternatív erjesztési eljárással készülő, hosszú elkészítési érlelési idejű, főleg tölgyfahordós söreivel foglalkozó üzeme. 2018 december végén rántottuk le a leplet az új üzemről és 31-én teaser jelleggel debütált az első hordó Oud Bruinunk is.
Copyright © 2022 Mad Scientist | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Támogatás