Összes
Core
Alpha
Specials
Keg-only
Archív
Collab
madX

Core

A Core söreink azok, amikre egész évben számíthattok. Ezek mind hosszú ideig tökéletesített, kiegyensúlyozott sörök.

Alpha

Az alfa főzetek azok a kísérletek, amiket megmutatásra alkalmasnak ítéltünk meg. Mindegyik limitált és egyszeri főzet. A listában az éppen aktuális Alfák találhatóak.

Specials

A Specials kategóriába tartozó söreink azok, ahol a legkevésbé érdekelnek minket azok a túlértékelt koncepciók, mint a költséghatékonyság vagy a józan ész. Szezonális vagy egyszeri sörök.

Keg-only

Ezek a sörök szőkén és teljesen ködösen kell, hogy kinézzenek. Ami barnul, az már nem AZ A SÖR. Az oxidációnál a komlóolaj rögtön az elején lebomlik. Hát ez innentől kezdve nem fér bele. Ez van. Az ilyen jellegű sörök palackos gyártását teljesen leállítjuk, és hordóban lesznek elérhetőek. Alkalomszerűen és kettő hónapos lejárati idővel. Ezzel, és némi szelekcióval igyekszünk elérni majd azt, hogy azt igyátok, amit mi szeretnénk, hogy igyatok. Az új sorozatban érkező – a dobozolásig – keg-only söröket nem azért fogjuk kiönteni két hónap után, mert megromlottak, hanem azért, mert így tartjuk helyesnek.

Archív

Már nem gyártott, visszavonultatott, egyszeri főzetek, csak a rend kedvéért.

Collab

Ezek a sörök kollaborációban készültek más sörfőzdékkel, vagy sörfőzőkkel.

madX

A MAD SCIENTIST külön bejáratú alternatív erjesztési eljárással készülő, hosszú elkészítési érlelési idejű, főleg tölgyfahordós söreivel foglalkozó üzeme.

Hírlevél