Milk  Stout kåvéval, csokival és vaníliåval

Lassan zavarbaejtƑen rĂ©gen mutattunk be Ășj sört, Ășgyhogy vĂ©gre meg tudjuk törtni ezt a jeget.

Jajj jajj nem lehet követni jajj mennyi sör jajajajjj… Igen, tudjuk, nehĂ©z ebben a cudar vilĂĄgban sörfogyasztĂłnak lenni. Bocsi.

A tavaly kiadott portereink kĂ©t fontos konklĂșziĂłval gazdagĂ­tottak minket. 1: a fekete sör szinte senkit nem Ă©rdekel 2: minket meg az nem Ă©rdekel, hogy senkit nem Ă©rdekel, mert akkor is fƑzĂŒnk. MĂĄra mĂĄr egĂ©sz tapasztaltnak mondhatjuk magunkat az olyan stĂ­lusok fƑzĂ©sĂ©ben, ami senkit nem Ă©rdekel.

A hipster santĂĄnĂĄl nagyon egyszerƱ volt a koncepciĂł, megnĂ©ztĂŒk, hogy mi az, amit szeretnĂ©nk egy könnyen fogaszthatĂł stoutban, Ă©s addig kĂ­sĂ©rleteztĂŒnk, amig ezeket a kritĂ©riumokat ki nem sikerĂŒlt pipĂĄlni.

(x) legyen milkstout
(x) legyen fasza

Nagyon nem Ă©rdemes rĂłla beszĂ©lni, meg kell kĂłstolni. SzerintĂŒnk nagyszerƱen sikerĂŒlt, bĂĄr a Kapca KĂĄvĂ©zĂł-BisztrĂłtĂłl mĂșltkor megkaptam, hogy szerintem minden sörĂŒnk nagyszerƱen sikerĂŒlt.

JövƑhĂ©ten fogjuk bemutatni, de aki szemfĂŒles, elcsĂ­phet egy hordĂłval belƑle mert vĂ©letlenĂŒl mĂĄr beĂ­gĂ©rtem egy titkos holnapi esemĂ©nyre.