Milk  Stout kávéval, csokival és vaníliával

Lassan zavarbaejtően régen mutattunk be új sört, úgyhogy végre meg tudjuk törtni ezt a jeget.

Jajj jajj nem lehet követni jajj mennyi sör jajajajjj… Igen, tudjuk, nehĂ©z ebben a cudar világban sörfogyasztĂłnak lenni. Bocsi.

A tavaly kiadott portereink két fontos konklúzióval gazdagítottak minket. 1: a fekete sör szinte senkit nem érdekel 2: minket meg az nem érdekel, hogy senkit nem érdekel, mert akkor is főzünk. Mára már egész tapasztaltnak mondhatjuk magunkat az olyan stílusok főzésében, ami senkit nem érdekel.

A hipster santánál nagyon egyszerű volt a koncepció, megnéztük, hogy mi az, amit szeretnénk egy könnyen fogasztható stoutban, és addig kísérleteztünk, amig ezeket a kritériumokat ki nem sikerült pipálni.

(x) legyen milkstout
(x) legyen fasza

Nagyon nem érdemes róla beszélni, meg kell kóstolni. Szerintünk nagyszerűen sikerült, bár a Kapca Kávézó-Bisztrótól múltkor megkaptam, hogy szerintem minden sörünk nagyszerűen sikerült.

Jövőhéten fogjuk bemutatni, de aki szemfüles, elcsíphet egy hordóval belőle mert véletlenül már beígértem egy titkos holnapi eseményre.