TradĂ­cionĂĄlis Gose szecsuĂĄni borssal

Az idei normĂĄlis idƑjĂĄrĂĄsĂș szezonra az a tippĂŒnk, hogy a gose lesz az egyik olyan sörstĂ­lus, ami közelebb fog kerĂŒlni az emberek szĂ­vĂ©hez. A gose sörök tradĂ­cionĂĄlisan savanyĂ­tott bĂșzasörök, amiknek sokfĂ©le törtĂ©nelmi vagy modern vĂĄltozata van.

A Chinatown egy kapocs a kettƑ között, klasszikus savanyĂ­tĂĄssal kĂ©szĂŒlt, viszont szecsuĂĄni borssal kiemelt citrusossĂĄggal. Az alfa sorozat most következƑ tagjĂĄt csak csapon lehet majd kĂłstolni.

Ezzel a fƱszerrel mĂĄr rĂ©gĂłta szerettĂŒnk volna dolgozni, Ă©s mĂ©g anno a Mr. WorldwildnĂĄl mĂĄr majdnem hasznĂĄltuk, de vĂ©gĂŒl az utolsĂł pillanatban nem adtuk a sörhöz. Egy szuperĂ©rzĂ©keny cuccrĂłl van szĂł, ahol nagyon sokat szĂĄmĂ­t az, hogy az ember milyen minƑsĂ©gben tud hozzĂĄjutni. A legfrissebb ĂĄllapotĂĄban lehengerlƑ grapefruit szerƱ citrosossĂĄga teszi kĂŒlönlegessĂ©, kevĂ©sbĂ© frissen csak egy indokolatlanul drĂĄga bors.

Ne ijedjen meg az, akinek ez mĂ©g nagyon Ășj, meg mĂĄs. Legyetek nyitottak, Ă©s bĂ­zzatok bennĂŒnk. 🙂 Ha az uborkasalĂĄta meg tudott MagyarorszĂĄgon szĂŒletni, akkor ez mĂĄr szinte citromos gösser ahhoz kĂ©pest.

BemutatĂł a Laborban mĂĄrcius 22-Ă©n 19:00-kor.