Imperial Stout pillecukorral és tonkababbal

Bemutatjuk azt a s√∂rt, amit a m√°sodik sz√ľlet√©snapunkon k√≥stolhattok majd meg. Most kiv√©telesen nem elŇĎsz√∂r, mert szilveszterkor egy hord√≥val m√°r feltett√ľnk megmutatni titokban a Neked Csak DezsŇĎs csapfoglal√°sunkkor.

A cookie monster kv√°zi ellenp√≥lusa a st√≠luson bel√ľl; amig az egy igazi klasszikus recept, ez egy modern, “hipszter” imperial stout, m√©gt√∂bb alkohollal, pillecukorral √©s tonkababbal, let√∂lthetŇĎ iphone applik√°ci√≥val. Nagyon k√≠v√°ncsian v√°rjuk, hogy kinek melyik st√≠lus fog jobban bej√∂nni. Ez is hossz√ļ √©rlel√©sre √≠t√©ltetett, de j√≥val hamarabb j√∂n el a ‘nagyon frank√≥’ √°llapota, ami a klasszik verzi√≥n√°l ink√°bb k√©t √©v. Szerint√ľnk ez most el√©g frank√≥.

Amint l√°tj√°tok kezd sz√©pen kibontakozni a k√ľl√∂nleges, de nem egyszeri fŇĎzetek designja, ami a Funk Soul Brotherrel kezdŇĎd√∂tt. Ezeknek a s√∂r√∂knek val√≥sz√≠nŇĪleg szezonja lesz, vagy √©vente egyszer fognak k√©sz√ľlni.

Fogadj√°tok szeretettel! A m√°sodik sz√ľlet√©snapunkon a Laborban egy teljes hord√≥val kicsapolunk nektek, sz√≥val akit elt√°ntor√≠t ezeknek a s√∂r√∂knek a borsos √°ra, vend√©g√ľnk egy poh√°rk√°ra. (2018.03.15, 19:00, 200 poh√°r, amig a k√©szlet tart)